Usko

Mihin uskomme

Seurakunnan perustus on Jeesus ja Jumalan sana

Uskomme siihen, että persoonallinen, hyvä, Kaikkivaltias Jumala on luonut maailmankaikkeuden ja ihmiskunnan. Syntiinlankeemuksen vuoksi ihmisen ja Jumalan yhteyteen tuli ero. Kuolema, kärsimys ja pahuus ovat seurausta ihmisen lankeemuksesta. Uskomme Jumalan suureen rakkauteen, kun hän lähetti Poikansa Jeesuksen Kristuksen maailmaan 2000 vuotta sitten sovittamaan meidät Jumalan kanssa ja mahdollistamaan uudelleen yhteyden Jumalaan. Ilosanoma Jeesuksesta ihmisten Pelastajana on kristinuskon ja Raamatun ytimessä.

Elämä Jumalan yhteydessä tuo elämään merkityksen, turvallisuuden, arvon, rakkauden ja valtavan toivon siitä, että elämä ei pääty kuolemaan. Jeesuksen historiallinen ylösnousemus todistaa, että kuolema on voitettu.

Usko on koko elämän mittainen matka Jumalan kanssa. Hänen vaikutuksestaan me muutumme, mutta emme tule täydellisiksi emmekä valmiiksi. Jeesuksen sovitustyö ristillä meidän syntiemme tähden tuo elämään kuitenkin Jumalan armon, jonka varassa voimme elää, nousta epäonnistumisten jälkeen ja turvallisesti myös sulkea silmämme viimeisen kerran. Uskomme myös, että Raamattu on Jumalan sanaa ja Jumalan ilmoitus ihmiskunnalle.