Nuoret

Steissi

Steissi on 13–19-vuotiaiden (yläaste-/lukio-/ammattikouluikäisten) oma ilta, joka järjestetään perjantaisin klo 19–21 Gradia Harjun kampuksen (Lyseon Lukio) ala-aulassa, Sepänkatu 3.

Iltaan kuuluu ylistystä, raamatunopetusta, rukousta, pelejä, kilpailuja, sketsejä, hengailua, chillailua sekä yhteiset nyyttärit.

Lisäinfoa ja aikatauluja kannattaa seurailla myös Vapiksen Steissin Instagram- ja Facebook-sivuilta.

Lisätietoa:
Nuorisotyön johtaja Tatu Koivukoski, puh. 050 557 1932, tatu.koivukoski(at)svk.fi

Urban Light

Urban Light on Jyväskylän Vapaaseurakunnan nuorekas jumalanpalvelus, jossa käy paljon opiskelijoita, mutta jonne kaikenikäiset ovat tervetulleita.

Urban Light -illoissa lataat akkusi täyteen nuorekkaan ylistyksen ja elämänmakuisen hengellisen opetuksen parissa. Syyskuun alusta toukokuun loppuun.

Huom! Urban Light -illat ovat siirtyneet Puutarhakadun kirkolta sunnuntai-illalle Gradian Harjun kampuksen  juhlasaliin (Sepänkatu 3).

Lue lisää Urbanin toiminnasta: urbanlight.fi

Haluatko mukaan tekemään?