Nuoret ja nuoret aikuiset

Nuorten rukous- ja ylistysillat

Nuorten rukous- ja ylistysillat on tarkoitettu kaikille yläaste-ikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Illat ovat perjantaisin klo 18.

Illoissa on reilusti aikaa Jumalan kohtaamiselle rukouksen ja ylistyksen kautta, rohkaisevia puheenvuoroja, raamatunlukua, sekä yhdessäoloa pelien ja hengailun merkeissä.

Lisäinfoa ja aikatauluja kannattaa seurailla myös Instagramissa ja Facebookissa: Vapiksen Steissi

Lisätietoa:
Nuorisotyön johtaja Tatu Koivukoski, puh. 050 557 1932, tatu.koivukoski(at)svk.fi

Nuoret aikuiset

Jyväskylän Vapaaseurakunnan nuoret aikuiset muodostavat yhteisön, johon kuuluu paljon opiskelijoita, mutta jonne kaikenikäiset ovat tervetulleita.

Haluamme rakentaa yhteyttä koko seurakunnan välillä, ja osallistummekin syksyn 2020 aikana seurakunnan yhteisiin jumalanpalveluksiin sunnuntaisin klo 16. Tämän lisäksi järjestämme vapaamuotoisia hengailuja nuorten aikuisten kesken.

Myös perjantain nuorten rukous- ja ylistysiltoihin ovat tervetulleita kaikki nuoreksi itsensä tunnistavat, ja ehdottomasti myös nuoret aikuiset.

Nuorten aikuisten yhteisön viestintä tapahtuu pääasiassa sisäisen whatsapp-ryhmän kautta. Jos tahdot mukaan whatsapp-ryhmään ota yhteyttä Tatuun.

Lisätietoa:

Haluatko mukaan tekemään?