Rakenna kirkko

Uudet monipuoliset tilat

Jyväskylän vapaaseurakunta on ostanut uudet toimitilat Seppälästä Ahjokeskuksesta. Tiloissa toimi aikaisemmin kuntosali Kuntomaailma. Noin 1800 neliömetrin liikehuoneisto remontoidaan ja tilat muutetaan seurakunnan toimintaan sopiviksi.

Uudet tilat Ahjokeskuksessa ovat kaksi kertaa suuremmat kuin nykyiset ja antavat seurakunnalle mahdollisuuden uudistaa toimintaansa.

Seurakunta, johon kuuluu noin 800 aikuista ja lasta, saa muuton myötä nykyaikaiset tilat muun muassa monipuoliselle lasten- ja nuortentyölle, partiolle, musiikkitoiminnalle sekä monikulttuuriselle työlle.

Merkittävä muutos on myös seurakunnan toiminnan siirtyminen keskustan läheisyydestä Seppälän kaupunginosaan. Ahjokeskuksen tilat sijaitsevat erinomaisella paikalla. Vieressä on isoja kauppakeskuksia, alueen halki kulkee suuria ihmisvirtoja ja lähellä on entisestään laajeneva Kangasvuoren sekä Huhtasuon asuinalue. Uskomme, että olemme menossa oikeaan paikkaan viemään hyviä uutisia uusille ihmisille.

Tutustu tiloihin videon muodossa täältä.

Hanke kysyy meiltä kaikilta uskoa ja uhraamista. Toivomme, että miettisit, miten juuri sinä voisit osallistua uuden kodin rakentamiseen.

Kokoamme varoja uusiin tiloihin sekä niiden vaatimaan remonttiin.

Tee lahjoitus

Mikäli haluat olla mukana hankkeessa, voit tehdä lahjoituksen keräystilillemme:

Nordea FI87 1838 3000 0424 32
viite 3007

Rahankeräyslupa

Saaja: Jyväskylän vapaaseurakunta
Myöntäjä ja lupanumero: Sisä-Suomen poliisilaitos RA/2019/68 21.1.2019

Keräysaika: 1.2.2019–31.12.2020
Keräysalue: Keski-Suomi
Varojen käyttötarkoitus: Monitoimitila-kiinteistön hankinta (ostaminen tai vuokraus) Jyväskylästä ja remontointi seurakunnan käyttöön.

Merkkipäivälahjoitus

Voit pyytää läheisiäsi lahjoittamaan syntymäpäivä-, valmistujais- tai muun merkkipäivälahjasi kiinteistökeräykseemme. Ystävien ja läheisten haastaminen mukaan tekee tästä suuresta ponnistuksesta yhteisen ilon aiheen.

Testamenttilahjoitus

Seurakunnallamme on mahdollista ottaa vastaan testamenttilahjoituksia. Perintö jakautuu tavallisesti perillisille, mutta mikäli sinulla ei ole serkkua läheisempää sukulaista, siirtyy omaisuutesi valtiolle. Testamentin avulla mahdollistat omaisuutesi siirron seurakunnan työn hyväksi.

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Voit tukea uusien tilojen hankintaa myös lahjoittamalla kuukausittain. Tämä onnistuu parhaiten, kun teet omalta tililtäsi toistuvan maksun keräystilillemme. Ilmoitathan lahjoituksestasi myös tämän lomakkeen kautta.

Yrityslahjoitus

Yrityslahjoitusta varten voit tilata lahjoituslaskun toimittamalla laskutustiedot sekä tiedon haluamastasi lahjoitussummasta seurakuntamme toimistolle: toimisto@jklvapis.fi