Lapset

Pyhis

Pyhis on 4–6-vuotiaiden lasten oma pikkujumis sunnuntaisin klo 16.25–17.30/45. Kolmevuotiaat ovat tervetulleita mukaan aikuisen kanssa. Pyhis pidetään Gradian juhlasalin läheisyydessä. Ennen pyhiksen alkua lapset saavat olla mukana jumalanpalveluksessa koko seurakuntaperheen kanssa.

Vanhemmat saattavat lapsensa Pyhikseen jumalanpalveluksesta, ja vanhemmat voivat hakea lapsensa Pyhiksestä viimeistään klo 17.45.

Pyhikseen sisältyy raamatunopetustuokio, musiikkia, rukousta, askartelua, pelejä ja leikkejä. Pyhiksessä  ei tarjoilla nyt korona aikaan välipalaa.

Muistathan tuoda lapsesi vaan terveenä ryhmäämme. Käytämme käsidesiä ryhmään tullessamme ja sieltä lähtiessämme.

Lisätietoa:
Lapsi- ja perhetyöntekijä Taina Ollikainen, puh. 040 416 5688, taina.ollikainen(at)svk.fi

Iloparkki

Iloparkki on 1.–6.luokkalaisille tarkoitettu toiminnallinen pikkujumis sunnuntaisin klo 16.25–17.45. Iloparkki kokoontuu Gradialla ala-aulassa, ja sinne lähdetään yhdessä vastuullisten kanssa jumalanpalveluksesta.

Iloparkissa on Raamatun opetuksen lisäksi paljon leikkejä ja yhteistä mukavaa tekemistä.

Iloparkissa ei tarjoilla välipalaa nyt korona aikana.

Lapset palaavat vanhempiensa luo itsenäisesti Iloparkin loputtua.

Muistathan tuoda lapsesi vaan terveenä ryhmäämme. Käsidesiä käytämme ryhmään tullessamme ja lähtiessämme.

Lisätietoja:

Jippii-kuoro

Jippii-lauluissa soi iloinen evankeliumi, ja Jippii-kuoroon ovat tervetulleita kaikki lapset, jotka pitävät laulamisesta. Kuorotoiminta on tällä hetkellä tauolla, etsimme kuoronjohtajaa.

Kids' Action Night

Kids’ Action Night on alueen alakouluikäisille tarkoitettu vauhdikas tapahtuma, joka sisältää mm. toimintapisteitä, nyyttärit, musiikkia ja Raamatun opetusta. Kids’ Action Night -iltoja järjestetään muutaman kerran vuodessa Leppävedellä ja Huhtasuon yhtenäiskoululla.

Lisätietoa:
Lapsi- ja perhetyöntekijä Taina Ollikainen, taina.ollikainen(at)svk.fi, puh. 040 016 5688

Partio

Jyväskylän Vapaaseurakunnan yhteydessä toimii partiolippukunta Jyväskylän Versot, jonka yhdeksän partioryhmää kokoontuu viikoittain kolotiloissa. Ryhmissä on noin kahdeksankymmentä 7–18-vuotiasta lasta ja nuorta. Lippukunnalla on oma leiripaikka ja partiokämppä Vesangassa.

Tutustu toimintaan Jyväskylän Versojen sivuilla: www.jyve.fi

Lisätietoa:
Lippukunnan johtaja Kati Larkkonen, puh. 040 706 5423, kati.larkkonen(at)gmail.com

Haluatko mukaan tekemään?

Tutustu palvelulomakkeeseen