Toiminta

Aikuiset

Liikunta- ja hyvinvointiohjelma

FREEFIT liikunta- ja hyvinvointiohjelman tarkoituksena on tarjota uuden toimialueemme asukkaille sekä seurakuntalaisillemme monipuolista hyvinvointia edistävää ohjelmaa. FREEFIT-toiminta on vapaaehtoisvoimin järjestettyä ja maksutonta.

Liikuntaohjelman sekä ohjaajien yhteystiedot näet täältä. Ilmoittautuminen ryhmiin suoraan vastuuohjaajalle tekstiviestillä (kurssin nimi, oma nimi tai lapsen nimi & ikä). Tule rohkeasti mukaan liikunnalliseen yhteyteen!

FreeFit myös Instagrammissa @freefit.jyvaskyla

Lisätiedot:
Piksu Hämäläinen,
puh. 044 335 5415, pirkkoleena.hamalainen(at)gmail.com

Pienryhmät

Pienryhmät ovat seurakunnan elämää sykkivä sydän. Ne kokoontuvat kodeissa ympäri Jyväskylää viikon, tai kahden viikon välein. Pienryhmässä saat kokea ystävyyttä ja yhteyttä sekä voit kasvaa hengellisesti.

Seurakunnassamme on noin 30 pienryhmää. Nuorten ryhmien lisäksi on eri ikäisten naisten ja miesten ryhmiä, ryhmiä yhteisesti naisille ja miehille sekä ryhmiä pariskunnille.

Elämä on parempaa yhdessä, joten tule mukaan pienryhmään.

Ilmoittaudu tästä pienryhmään

Alfa

Alfassa käsitellään kristinuskon perusasioita leppoisassa ilmapiirissä. Tavallisesti Alfaan kuuluu noin kymmenen ryhmätapaamista, ja jokaisessa tapaamisessa on lyhyt alustus, keskustelua ja ruokailu. Alfa sopii kristinuskosta kiinnostuneille, etsijöille ja vasta uskoon tulleille.

Lisätiedot:
Seurakunnanjohtaja Kari Hämäläinen,
puh. 040 410 7947, kari.hamalainen(at)svk.fi

Perhekerho

Perhekerho kokoontuu Ahjon pyhistiloissa tiistaisin klo 9.30-12.00, ja sinne ovat tervetulleita äidit, isät, isovanhemmat ja muut aikuiset, jotka viettävät tiistaiaamuja lasten kanssa kotona.

Kerhon keskiössä on kohtaaminen; lapset saavat leikkiseuraa ja aikuiset pääsevät tutustumaan toisiinsa. Kerhorukous ja -laulut sekä ruokailu yhteisen nyyttäripöydän äärellä tuovat kerhokertoihin jatkuvuutta. Joskus vietämme erityisiä hetkiä vierailijan johdolla tai yhteisen lämpimän aterian ääressä.

Liity mukaan Whatsapp-ryhmäämme, niin pysyt ajan tasalla. Ilmoittaudu ryhmään Pipsalle p. 040-0492840 tai lapsi- ja varkkityönjohtaja Satulle p. 050-3557586.

Tervetuloa kohtaamaan muita perheitä ja viettämään mukava yhteinen hetki arjen keskellä! Pyydä myös ystäväsi mukaan!

Muu perhetyö

Pari kertaa vuodessa järjestetään perhetapahtuma, jonka tavoitteena on tukea perheitä niiden kasvatustehtävässä.  Tällä hetkellä perhetapahtumat ovat tauolla, mutta uuden toimitilan myötä taas aloitetaan toiminta.

Lisätiedot:
Lapsi- ja varhaisnuorisotyön johtaja Satu Klemm, satu.klemm(at)svk.fi

Avioliittotyö

Perhe on Jumalan hieno suunnitelma, ja perheen perustana on aviopuolisoiden välinen suhde. Seurakuntamme haluaa tukea avioliittoja mm. järjestämällä kerran tai pari vuodessa avioparipäivän, jossa puolisot voivat keskittyä vahvistamaan keskinäistä suhdettaan. Avioparipäivään on usein järjestetty myös lastenhoito.

Lisätiedot:
Eila Jussila, p. 050 404 9493

Päiväpiiri

Päiväpiiri kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin.

Päiväpiiri on kohtaamisen paikka, jonne kaikki ovat tervetulleita. Ohjelmassa on puheenvuoroja, musiikkia, yhteislaulua, Sanan saarnaa, rukousta ja keskustelua kahvikupposen äärellä.

Lisätiedot:
Pirjo Eriksson, pirleena(at)gmail.com

 

Illat naisille

Naisteniltoja järjestetään kirkolla kolme neljä kertaa vuodessa perjantai-iltaisin. Teemat ovat naisia kiinnostavia, ja ohjelmassa on puheenvuoroja, musiikkia, yhdessäoloa ja tarjoilua.

Lisätiedot:
Tiina Maria Turunen, tiinamaria.turunen(at)kristillinenkoulu.fi

Musiikkitoiminta

Seurakunnassamme toimii erilaisia musiikkikokoonpanoja, ylistysryhmiä sekä puhallinorkesteri nimeltään Sunnuntaiorkesteri. Tule mukaan palvelemaan musiikkilahjoillasi!

Lisätiedot:
Sunnuntaiorkesteri: Ilpo Kuusinen, ilpo.kuusinen(at)gmail.com
Muu musiikki: Seurakuntakoordinaattori Merja Toukola,
puh. 040 419 3182, merja.toukola(at)svk.fi

Sielunhoito

Joskus elämässämme nousee esiin tarve löytää apua sielumme ja ihmissuhteittemme haavoihin. Sielunhoito on luottamuksellista keskustelu- ja rukoustukea, jonka tavoitteena on ihmisen kasvu suhteessa itseensä, muihin ihmisiin ja Jumalaan.

Seurakuntamme sielunhoito on sekä henkilökohtaista että ryhmämuotoista, ja se on tarkoitettu ensisijaisesti seurakuntamme jäsenille. Ryhmämuotoiseen sielunhoitoon on mahdollisuus esimerkiksi Elämänkaari-ryhmässä, joka järjestetään noin kerran vuodessa.

Lisätiedot:
sielunhoito(at)jklvapis.fi

Haluatko mukaan tekemään?

Tutustu palvelulomakkeeseen