Aikuiset

FREEFIT

FREEFIT liikunta- ja hyvinvointiohjelman tarkoituksena on tarjota uuden toimialueemme asukkaille sekä seurakuntalaisillemme monipuolista hyvinvointia edistävää ohjelmaa. FREEFIT-toiminta on vapaaehtoisvoimin järjestettyä ja maksutonta.

Syksyn liikuntaohjelman sekä ohjaajien yhteystiedot näet täältä. Ilmoittautuminen ryhmiin suoraan vastuuohjaajalle tekstiviestillä (kurssin nimi, oma nimi tai lapsen nimi & ikä). Tule rohkeasti mukaan liikunnalliseen yhteyteen!

FreeFit myös Instagrammissa @freefit.jyvaskyla

Piksu Hämäläinen,
puh. 044 335 5415, pirkkoleena.hamalainen(at)gmail.com

Pienryhmät

Pienryhmät ovat seurakunnan elämää sykkivä sydän. Ne kokoontuvat kodeissa ympäri Jyväskylää viikon, tai kahden viikon välein. Pienryhmässä saat kokea ystävyyttä ja yhteyttä sekä voit kasvaa hengellisesti.

Seurakunnassamme on noin 30 pienryhmää. Nuorten ryhmien lisäksi on eri ikäisten naisten ja miesten ryhmiä, ryhmiä yhteisesti naisille ja miehille sekä ryhmiä pariskunnille.

Elämä on parempaa yhdessä, joten ilmoittaudu mukaan pienryhmään.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ PIENRYHMÄÄN

Haluatko lisätietoa pienryhmistä tai aloittaa oman pienryhmän? Ota yhteyttä!
Mikko Vario,
mikko.vario(at)gmail.com

Alfa

Alfassa käsitellään kristinuskon perusasioita leppoisassa ilmapiirissä. Tavallisesti Alfaan kuuluu noin kymmenen ryhmätapaamista, ja jokaisessa tapaamisessa on lyhyt alustus, keskustelua ja ruokailu. Alfa sopii kristinuskosta kiinnostuneille, etsijöille ja vasta uskoon tulleille.

Seurakunnanjohtaja Kari Hämäläinen,
puh. 040 410 7947, kari.hamalainen(at)svk.fi

Perhekerho

Perhekerho on lapsiperheiden kohtaamispaikka, jonne ovat tervetulleita niin äidit, isät kuin isovanhemmatkin lasten kanssa. Perhekerho kokoontuu tiistaisin klo 9.30-12 Ahjolla. Kerhon ohjelmassa huomioidaan niin lapset kuin aikuisetkin. Yhteisen hetken jälkeen syödään nyyttäripöydästä.

Lapsi- ja varhaisnuorisotyön johtaja Satu Klemm, satu.klemm(at)svk.fi

Muu perhetyö

Pari kertaa vuodessa järjestetään perhetapahtuma, jonka tavoitteena on tukea perheitä niiden kasvatustehtävässä.  Tällä hetkellä perhetapahtumat ovat tauolla, mutta uuden toimitilan myötä taas aloitetaan toiminta.

Lapsi- ja varhaisnuorisotyön johtaja Satu Klemm, satu.klemm(at)svk.fi

Avioliittotyö

Perhe on Jumalan hieno suunnitelma, ja perheen perustana on aviopuolisoiden välinen suhde. Seurakuntamme haluaa tukea avioliittoja mm. järjestämällä kerran tai pari vuodessa avioparipäivän, jossa puolisot voivat keskittyä vahvistamaan keskinäistä suhdettaan. Avioparipäivään on usein järjestetty myös lastenhoito.

Mervi Turunen, mekaturu(at)gmail.com

Päiväpiiri

Päiväpiiri kokoontuu Ahjolla parittomien viikkojen keskiviikkona klo 12.30 alkaen.

Päiväpiiri on kohtaamisen paikka, jonne kaikki ovat tervetulleita. Ohjelmassa on puheenvuoroja, musiikkia, yhteislaulua, Sanan saarnaa, rukousta ja keskustelua kahvikupposen äärellä.

Airi Kallberg, airikallberg(at)gmail.com

Illat naisille

Naisteniltoja järjestetään kirkolla kolme neljä kertaa vuodessa perjantai-iltaisin. Teemat ovat naisia kiinnostavia, ja ohjelmassa on puheenvuoroja, musiikkia, yhdessäoloa ja tarjoilua.

Tiina Maria Turunen, tiinamaria.turunen(at)kristillinenkoulu.fi

Naisten brunssit

Naisten brunssit ovat yhteiskristillisiä ohjelmallisia aamuhetkiä. Brunsseja järjestetään noin 5–6 kertaa vuodessa, ja niille ilmoittaudutaan etukäteen.

Brunsseja järjestävät yhdessä Jyväskylän ev. lut. srk, Helluntaiseurakunta, Vapaaseurakunta, Missio Church Jyväskylä, Satamaseurakunta ja Vaajakosken baptistiseurakunta.

Lisätietoa:
Fb-sivuilta Naisten brunssi – Fill my cup sekä Merja Larkkonen, merjalarkkonen(at)gmail.com

Musiikkitoiminta

Seurakunnassamme toimii Sola Fide -kuoro sekä puhallinorkesteri nimeltään Sunnuntaiorkesteri. Niiden lisäksi tilaisuuksissa kuullaan ylistysryhmiä sekä muita musiikkikokoonpanoja. Tule mukaan palvelemaan musiikkilahjoillasi!

Lisätietoja:
Sola Fide: Johanna Gummerus, jgummerus(at)gmail.com
Sunnuntaiorkesteri: Ilpo Kuusinen, ilpo.kuusinen(at)gmail.com
Muu musiikki: Seurakuntakoordinaattori Merja Toukola,
puh. 040 419 3182, merja.toukola(at)svk.fi

Sielunhoito

Joskus elämässämme nousee esiin tarve löytää apua sielumme ja ihmissuhteittemme haavoihin. Sielunhoito on luottamuksellista keskustelu- ja rukoustukea, jonka tavoitteena on ihmisen kasvu suhteessa itseensä, muihin ihmisiin ja Jumalaan.

Seurakuntamme sielunhoito on sekä henkilökohtaista että ryhmämuotoista, ja se on tarkoitettu ensisijaisesti seurakuntamme jäsenille. Ryhmämuotoiseen sielunhoitoon on mahdollisuus esimerkiksi Elämänkaari-ryhmässä, joka järjestetään noin kerran vuodessa.

sielunhoito(at)jklvapis.fi

Haluatko mukaan tekemään?