Toiminta

Aikuiset

Liikunta- ja hyvinvointiohjelma

FREEFIT liikunta- ja hyvinvointiohjelma tarjoaa monipuolista hyvinvointia edistävää ohjelmaa. Toiminta on vapaaehtoisvoimin järjestettyä ja maksutonta.

Liikuntaohjelman sekä ohjaajien yhteystiedot näet täältä. Ilmoittautuminen ryhmiin suoraan vastuuohjaajalle tekstiviestillä (kurssin nimi, oma nimi tai lapsen nimi & ikä). Tule rohkeasti mukaan liikunnalliseen yhteyteen!

FreeFit myös Instagrammissa @freefit.jyvaskyla

Lisätiedot:
Piksu Hämäläinen,
puh. 044 335 5415, pirkkoleena.hamalainen(at)gmail.com

Pienryhmät

Pienryhmät ovat seurakunnan elämää sykkivä sydän. Ryhmät kokoontuvat kodeissa ympäri Jyväskylää 1-2 viikon välein. Pienryhmässä saat kokea ystävyyttä ja yhteyttä sekä voit kasvaa hengellisesti.

Seurakunnassamme on noin

30 pienryhmää. Ryhmiä on eri-ikäisille ja erilaisissa elämäntilanteissa oleville ihmisille. Ilmoittautuessasi voit kertoa toiveesi, millaiseen pienryhmään haluaisit osallistua.

Elämä on parempaa yhdessä, joten tule mukaan pienryhmään.

Ilmoittaudu tästä pienryhmään

Alfa

Alfassa käsitellään kristinuskon perusasioita leppoisassa ilmapiirissä. Tavallisesti Alfaan kuuluu noin kymmenen ryhmätapaamista, ja jokaisessa tapaamisessa on lyhyt alustus, keskustelua ja ruokailu. Alfa sopii kristinuskosta kiinnostuneille, etsijöille ja vasta uskoon tulleille. Voit tutustua Alfa-kurssiin Alfan omilla nettisivuilla: Suomen Alfa

Seuraava Alfa-kurssi alkaa seurakunnassamme 19.9. klo 18.30. Tervetuloa mukaan.

Lisätiedot:
Seurakunnanjohtaja Kari Hämäläinen,
puh. 040 410 7947, kari.hamalainen(at)svk.fi

Perhekerho

Perhekerhossa on kohdataan. Lapset saavat leikkiseuraa ja aikuiset pääsevät tutustumaan toisiinsa. Kerhorukous ja -laulut sekä ruokailu yhteisen nyyttäripöydän äärellä tuovat kerhokertoihin jatkuvuutta. Joskus vietämme erityisiä hetkiä vierailijan johdolla tai yhteisen lämpimän aterian ääressä.

Liity mukaan Whatsapp-ryhmäämme, niin pysyt ajan tasalla. Ilmoittaudu ryhmään Pipsalle p. 040 0492 840 tai lapsi- ja varkkityönjohtaja Satulle p. 050 3557 586.

Tervetuloa kohtaamaan muita perheitä ja viettämään mukava yhteinen hetki arjen keskellä! Pyydä myös ystäväsi mukaan!

Muu perhetyö

Pari kertaa vuodessa järjestetään perhetapahtuma, jonka tavoitteena on tukea perheitä niiden kasvatustehtävässä.  Seuraa tiedotustamme, niin tiedät, milloin seuraavan kerran tapahtuu jotain erityistä juuri perheille!

Lisätiedot:
Lapsi- ja varhaisnuorisotyön johtaja Satu Klemm, satu.klemm(at)svk.fi

Avioliittotyö

Perhe on Jumalan hieno suunnitelma, ja perheen perustana on aviopuolisoiden välinen suhde. Seurakuntamme haluaa tukea avioliittoja mm. järjestämällä kerran tai pari vuodessa avioparipäivän, jossa puolisot voivat keskittyä vahvistamaan keskinäistä suhdettaan. Avioparipäivään on usein järjestetty myös lastenhoito.

Seuraava avioparipäivä on 18.11. Tervetuloa mukaan.

Lisätiedot:
Eila Jussila, p. 050 404 9493

SenioriSeisake

SenioriSeisake (entinen Päiväpiiri) kokoontuu joka toinen viikko keskiviikkoisin.

SenioriSeisake on kohtaamisen paikka, jonne kaikki ovat tervetulleita. Ohjelmassa on puheenvuoroja, musiikkia, yhteislaulua ja tietenkin kahvitarjoilu. Kahvikupposen äärellä on mukava tavata vanhoja tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin. Tapaamme Ahjolla, Ahjokatu 16.

Lisätiedot:
Pirjo Eriksson, pirleena(at)gmail.com

 

Sielunhoito

Joskus elämässämme nousee esiin tarve löytää apua sielumme ja ihmissuhteittemme haavoihin. Sielunhoito on luottamuksellista keskustelu- ja rukoustukea, jonka tavoitteena on ihmisen kasvu suhteessa itseensä, muihin ihmisiin ja Jumalaan.

Seurakuntamme sielunhoito on sekä henkilökohtaista että ryhmämuotoista, ja se on tarkoitettu ensisijaisesti seurakuntamme jäsenille. Ryhmämuotoiseen sielunhoitoon on mahdollisuus esimerkiksi Elämänkaari-ryhmässä, joka järjestetään noin kerran vuodessa.

Lisätiedot:
sielunhoito(at)jklvapis.fi

Haluatko mukaan tekemään?

Tutustu palvelulomakkeeseen