klo 15-16.30 Vuorovaikutuksen pelisäännöt -etäseminaari

Vuorovaikutuksen pelisäännöt – la 24.10. klo 15-16.30
Toteutetaan Zoom-yhteyden välityksellä

Mitä?
Seurakuntamme elinvoimaisuuspolkuun liittyen pohdimme yhdessä millaista seurakuntamme vuorovaikutus on? Tilaisuuden aikana on tarkoitus muodostaa selkeät pelisäännöt sille, miten vuorovaikutamme, kohtaamme ja kuuntelemme toinen toistamme.

Kenelle?
Seurakunnan jäsenille ja seurakunnan toiminnassa mukana oleville

Käytännön ohjeet

Linkki Zoomiin:

• Liittyä voi klo 14.45 alkaen. Tilaisuus alkaa tasan kolmelta, joten tule ajoissa paikalle.
  • Mikrofonit pidetään kiinni, kunnes muuten ohjeistetaan. Se auttaa tekniikan toimimista. (Saat itse valita, haluatko pitää kameran päällä vai et. Ohjeistamme sulkemaan kamerat, jos yhteys hidastuu niiden paljouden vuoksi.)
  • Keskustelupalsta (chat) jätetään ainoastaan ohjatulle keskustelulle, ethän siis käytä sitä muiden tervehtimiseen, kommentointiin tms., kiitos!

Jos katsotte lähetystä fyysisesti useamman ihmisen tai pienryhmäsi kanssa, laita Zoom-nimesi yhteyteen tai Chatiin tieto tilaisuuden alussa siitä, montako ihmistä on kanssasi osallistumassa. Tämä helpottaa meitä tilaisuuden järjestämisessä.

Tilaisuuden aikana osaa pyydetyistä kommenteista ohjataan lähettämään halutessa myös WhatsAppin tai tekstiviestin kautta. Tähän puhelinnumero on (040)8320513. Puhelinnumeroon ei voi tuolloin soittaa.

Jos haluat etukäteen tutustua rauhassa osaan vuorovaikutuskyselyn tuloksista, löydät ne tästä: vuorovaikutuskyselyn tulokset 17102020

JOS ZOOM ON SINULLE UUSI JA HALUAT APUA:

Ohjeet Zoomin käyttöön:

1. käytät tietokonetta: Ohje
  2. käytät älypuhelinta tai tablettia: Ohje

Jos haluat kokeilla Zoomia etukäteen, voit kokeilla liittymistä tämän ilmoituksen alussa olevaan Zoom-linkkiin torstaina 22.10. klo 18-19.30 välisellä ajalla itsellesi sopivana ajankohtana ylläolevien ohjeiden mukaan (valitse ohje sen mukaan, millaista laitetta käytät). Tarkoitus on tuolloin tarjota tilaisuus yhteyden kokeiluun. Tuolloin emme käy keskustelua vielä päivän aiheesta tms.

Torstaina klo 18-19.30 voit saada myös teknistä apua soittamalla numeroon (040)8320513 ja katsotaan, jos saisimme Zoomisi yhdessä toimimaan.

Jos sinulla ei ole älypuhelinta tai nettiyhteyttä, mutta haluaisit osallistua, voit soittaa torstaina klo 18-19.30 ylläolevaan puhelinnumeroon ja neuvomme sinulle tavan osallistua puhelinsoiton kautta.