Vapaakirkon Kesäjuhlat Tampereella

Tapahtuma-aika

1.7.2022, klo 17:00

Teopolis Sairaalankatu 5-7 33100 , Tampere

Tervetuloa Tampereen Teopolikselle 1. – 3.7.

Pihaviheriölle nousee kokousteltta, jota ympäröivät pienemmät kahvila- ja esittelyteltat. Ja luonnollisesti Teopoliksen monipuoliset tilat tarjoavat hyvät mahdollisuudet juhlatoiminnalle.

Lapsille, varkkareille ja nuorille järjestetään omat juhlat. Alueen päiväkoti- ja koulutilat valmistellaan heidän käyttöönsä.

Ytimessä on Valloittava evankeliumiAnnamme hyvälle sanomalle mahdollisuuden ja rohkaisemme toinen toistamme Jumalan lupausten äärellä. Päätilaisuuksien teemat ammentavat Apostolien tekojen rikkaasta sisällöstä. Sanan saarnaa, todistus- ja kokemuspuheenvuoroja, haastatteluita, videoita, musiikkia ja yhteistä Jumalan kohtaamista!

Suunnittelusta ja järjestelyistä vastaavat Vapaakirkon toimihenkilöiden kanssa Tampereen, Hämeenlinnan, Jyväskylän ja Porin vapaaseurakunnat. Yhdessä hyvä tulee. Kesäjuhlakoordinaattorina toimii pastori Manuel Rautalahti Kihniöltä.

Juhlaohjelma starttaa täysipainoisesti jo perjantaina klo 17. Siitä eteenpäin yhteistä juhlamatkaa tehdään sunnuntai-iltapäivään saakka.

Varataan viikonloppu kesäjuhlille ja Valloittavalla evankeliumille. Homman voi aloittaa vaikka varaamalla Tampereen hotelli- ja hostellitarjonnasta majoituksen. Tietoa vaihtoehdoista esimerkiksi verkkosivulta visittampere.fi.

Lisätiedot: www.kesajuhlat.fi