Uutiset / Vanhimmistovalinnat seuraavalle toimikaudelle

Vanhimmistovalinnat seuraavalle toimikaudelle

Seurakunnan syyskokouksesssa su 7.11. tehdään jälleen vanhimmistovalintoja. Erityisenä huomiona tänä vuonna, että valitsemme vanhimmistolle uuden puheenjohtajan jäljelle jäävälle kahdelle vuodelle Mika Suomalaisen jäädessä tehtävästä pois. Lisäksi valitaan kaksi varsinaista jäsentä sekä kaksi varajäsentä erovuoroisten tilalle. Erovuorossa ovat varsinaiset jäsenet Mirja Lehto (ei käytettävissä uudelle kaudelle) sekä Kari Hämäläinen (käytettävissä) sekä varajäseninä Sakari Lehtinen ja Tuomas Veistola.

Ehdotuksia jäseniksi voi tehdä su 26.9. mennessä seurakunnanjohtaja Kari Hämäläiselle tai vanhimmiston puheenjohtaja Mika Suomalaiselle. Ehdokkaat esittäytyvät jumalanpalveluksessa su 24.10.

Jyväskylän Vapaaseurakunnan vanhimmistossa on puheenjohtajan lisäksi kuusi (6) varsinaista jäsentä sekä kaksi varajäsentä. Varsinaisen jäsenen toimikausi on neljä vuotta ja varajäsenten yksi vuosi. Nykyisen vanhimmiston näet täältä.