Uutiset / Uusien vanhimmiston jäsenten valinta

Uusien vanhimmiston jäsenten valinta

Seurakunnan syyskokouksesssa su 6.11.2022 tehdään jälleen vanhimmistovalintoja. Valitsemme vanhimmistolle kaksi varsinaista jäsentä sekä kaksi varajäsentä erovuoroisten tilalle. Erovuorossa ovat varsinaiset jäsenet Erja Ahlroth (ei käytettävissä uudelle kaudelle) ja Ari Kastepohja sekä varajäsenenä Pekka Tuominen (käytettävissä, myös varsinaiseksi jäseneksi).

Ehdotuksia jäseniksi voit tehdä su 25.9. mennessä seurakunnanjohtaja Kari Hämäläiselle tai vanhimmiston puheenjohtaja Steven Kellylle. Ehdokkaat esittäytyvät jumalanpalveluksessa su 23.10.

Jyväskylän Vapaaseurakunnan vanhimmistossa on puheenjohtajan lisäksi kuusi (6) varsinaista jäsentä sekä 1-2 varajäsentä. Varsinaisen jäsenen toimikausi on neljä vuotta ja varajäsenten yksi vuosi. Nykyisen vanhimmiston näet täältä.