Uutiset / Uudeksi lapsi- ja varhaisnuorisotyön johtajaksi Satu Klemm

Uudeksi lapsi- ja varhaisnuorisotyön johtajaksi Satu Klemm

Seurakunnankokous valitsi 16.2.2021 lapsi- ja varhaisnuorisotyön johtajaksi vanhimmiston esityksestä Satu Klemmin, Raumalta.

Hakuaika tehtävään päättyi 4.1. Paikkaa haki neljä henkilöä, joista jokainen haastateltiin tammikuun aikana. Kokonaisuus (koulutus, työkokemus, osaaminen ja henkilökohtainen kutsu) huomioiden Satu Klemm nousi ykkösehdokkaaksi. Vanhimmisto päätyi yksimielisesti ehdottamaan Satua tehtävään.

Satu on koulutukseltaan lastentarhanopettaja, ja hän on työskennellyt Rauman Vapaaseurakunnassa lapsi- ja nuorisotyöntekijänä 7,5 vuotta. Hän on saanut kutsun lapsityöhön jo nuorena, ja ollut seurakunnan toiminnassa mukana lähes koko aikuisikänsä. Satu, hänen aviomiehensä ja neljä lastaan ovat nyt valmiit muuttamaan Jyväskylään. Muutosta johtuen työsuhteen aloittaminen tapahtuu joustavasti kevään aikana, mutta viimeistään 1.7.2021.

Onnittelut valinnasta Satulle! Lämpimästi tervetuloa hänelle ja koko Klemmin perheelle Jyväskylään ja Vapiksen seurakuntaperheeseen.