Ajankohtaista

Uutiset

Uutiset / Syyskokous pidettiin hyvässä hengessä

Syyskokous pidettiin hyvässä hengessä

Jyväskylän Vapaaseurakunnan syyskokous pidetiin 5.11. Kokous pidettiin hyvässä hengessä ja päätökset saatiin tehtyä yksimielisesti. Kokouksessa valittiin vanhimmiston puheenjohtaja. Steven Kelly jatkaa puheenjohtajana seuraavan nelivuotiskauden. Lisäksi vanhimmistoon valitiin varsinaiseksi jäseneksi Piia Abu-Rahal ja varajäseneksi Alpo Hiltunen.

Painopisteinä kohtaaminen, uudet sukupolvet ja uudet tavoittamisen tavat

Seurakunnan syyskokous hyväksyi toimintasuunnitelman vuodelle 2024. Toimintasuunitelman ytimenä ovat painopisteet: kohtaaminen, uudet sukupolvet ja uudet tavoittamisen tavat.

Monet toiminnot jatkuvat kuten aiemminkin, pieniä muutoksia niin vastuuhenkilöihin kuin toiminnan sisältöihin on luvassa. Rukouksemme on, että voisimme yhä paremmin olla niitä ihmisiä varten, joiden keskellä seurakuntamme toimii. Toimintasuunnitelma viitoittaa polkua kohti seurakuntaa, jossa niin vanhat ja uskolliset seurakuntalaiset kuin uudet ja vielä omaa paikkaansa etsivät ihmiset voisivat olla yhdessä ja kohdata Jumalan.

Tukea tavoittavaan työhön rukouksin ja euroin

Seurakuntamme tulee jatkossakin lähetystyötä ja uusien ihmisten tavoittamista ja yhteisöjen istuttamista monin tavoin. Tärkein keino on rukous, mutta tuemme myös rahallisesti monenlaista lähetystyötä. Tuki jatkuu lähelle ja kauas. Raamatuskäännöstyö ja seurakuntatyö ulkomailla on tärkeä osa lähetystyötämme. Mutta tärkeänä ovat myös lähellä ovat yhteisöt, joissa viedään evankeliumia lähelle ihmisten arkea.