Uutiset / Su 29.11. vain klo 16; klo 13 avajaisjuhla peruttu

Su 29.11. vain klo 16; klo 13 avajaisjuhla peruttu

Kaupunki on antanut suosituksen ensi maanantaista 30.11.–13.12., että seurakunnan tilaisuuksissa olisi enintään 20 henkeä. Tämä noudatetaan, mutta ei vaikuta vielä su 29.11. Vanhimmiston kokouksessa tänään katsottiin kuitenkin järkeväksi, ettei pidetä silloin suuria juhlallisuuksia. Suunniteltua klo 13 avajaisjuhlaa, johon olisi tullut kutsuvieraita eri paikoista, ei pidetä sen isomman koronariskin takia. Klo 16 pidetään tavallinen jumalanpalvelus, jossa kiitetään Herraa seurakuntaperheen kesken.

Tervetuloa siis su 29.11. klo 16 tavallisella tavalla: Pyhis ja Iloparkki, enintään 120 henkeä salissa, turvavälein ja maskisuosituksella. Pienilläkin oireilla jäädään kotiin: tilaisuus striimataan normaalisti. Jokainen omalla kohdallaan päättää, osallistuuko paikan päällä vai striimin kautta. Ei ole mitään häpeää jäädä kotiin, eikä tulla paikan päälle, eikä jos paikan päällä on vähemmän kuin normaalisti. Pääasia, että olemme tavalla tai toisella yhdessä noudattamassa Jumalan ohjetta tulla yhteen, maallisten ohjeistusten lisäksi.

Su 6.12. ja 13.12. jumalanpalveluksiin voi osallistua vain striimin kautta.