Uutiset / Starttikurssi uusille pienryhmäjohtajille

Starttikurssi uusille pienryhmäjohtajille

Seurakunnassamme toimii kolmisenkymmentä pienryhmää, ja haluamme aloittaa myös uusia ryhmiä. Kaiken ikäisiä johtajia tarvitaan. Uuden pienryhmän voi aloittaa yksin tai ystävän kanssa.

Vapiksen pienryhmätiimi järjestää huhti-toukokuussa starttikurssin, jossa pääset varustautumaan pienryhmän johtamiseen tai vain miettimään, voisiko tämä olla paikkasi. Kurssille otetaan enintään 10 henkeä, ja se järjestetään koronatilanteen sallimalla tavalla. Uusilta pienryhmänjohtajilta edellytetään seurakunnan jäsenyyttä sekä kokemusta pienryhmässä olemisesta. Kurssille osallistuminen ei kuitenkaan velvoita aloittamaan omaa pienryhmää.

Starttikurssin teemoja ovat mm. opetuslapseusprosessi, paimenuus, hengelliseen kasvuun ohjaaminen, oman elämänpolun läpikäynti, pienryhmänjohtajan rooli, ryhmädynamiikka sekä ryhmän johtaminen käytännössä.

Starttikurssin tapaamiset ovat arki-iltoina klo 18.00-20.30 seuraavasti:
ke 20.4.
ke 27.4.
ke 4.5. ja
ke 18.5.

Mieti ja rukoile, voisiko tämä olla sinulle sopiva askel juuri nyt – ja ilmoittaudu mukaan: https://forms.gle/pPM6H6Yb3mkZR5h67
Kysy tarvittaessa lisää: mikko.vario (a) gmail.com