Uutiset / Se löytyi -missio 2022

Se löytyi -missio 2022

Mikä ihmeen mediamissio, missio2022?

Se löytyi -missio on kristittyjen yhteinen, kirkkohistoriallisestikin merkittävä hanke evankeliumin välittämiseksi suomalaisille. Sadat seurakunnat ja järjestöt valmistautuvat yhdessä kolmekymmentä päivää kestävään mediakampanjaan, jonka aikana järjestetään myös satoja tapahtumia ja tempauksia. Missio luo erinomaiset edellytykset henkilökohtaisiin kohtaamisiin sekä kiinnittää huomion yksinäisyydestä kärsivien lähimmäisten auttamiseen.

Kysymys on monimediakampanjasta, johon liittyvät televisio, radio, printtimedia, internet, sosiaalinen media (some) sekä ulkomainonta. Eri mediavälineet kertovat evankeliumin sanomaa henkilökohtaisten kertomusten avulla. Yhtenä mediakärkenä toimii 2,3 miljoonaan kotitalouteen jaettava Se löytyi -missiokirja, jossa tunnetut henkilöt kertovat, miten he ovat kokeneet evankeliumin voiman elämässään ja mitä he ovat Jumalasta löytäneet. Myös eri ikäryhmät, kuten lapset ja nuoret, huomioidaan.

Lue lisää www.missio2022.fi