Uutiset / Muutoksia työntekijätiimiin

Muutoksia työntekijätiimiin

Seurakuntamme lapsi- ja perhetyöntekijä Taina Ollikaisen työsuhde seurakunnassamme on päättymässä vuoden vaihteessa. Taina on toiminut tehtävässä yli neljän vuoden ajan, ja kokee että nyt on aika astua elämässä uudenlaiseen aikaan. Hän on luotsannut ansiokkaasti lapsityötä monenlaisten muutosten ja murrosten keskellä. Kiitollisin mielin siunaamme Tainaa eteenpäin elämässä.

Taina on tehnyt työnsä suurella sydämellä, antautuen ja sitoutuneesti. Lisäksi Taina on osoittanut hienolla tavalla paimenuuden lahjaansa suhteessa lapsiin ja nuoriin perheisiin.
Mika Suomalainen, vanhimmiston pj.

Uuden työntekijän rekrytointiprosessi käynnistyy samalla, ja etsimme nyt työntekijätiimiimme uutta tekijää nimikkeellä lapsi- ja varhaisnuorisotyön johtaja. Lisätietoja pastori Markus Koivulta.