Uutiset / Mukana valtakunnallisessa mediamissiossa 2022

Mukana valtakunnallisessa mediamissiossa 2022

Olemme seurakuntana lähteneet ilolla ja mielenkiinnolla mukaan kristillisiä järjestöjä, kirkkokuntia ja herätysliikkeitä yhdistävään valtakunnalliseen mediamissioon. Mediamissio toteutetaan loka-marraskuussa vuonna 2022. Valmisteilla on missio, jonka kautta evankeliumi näkyy ja kuuluu Suomessa ehkä laajemmin ja kuuluvammin kuin koskaan aikaisemmin.

Valtakunnallisessa missiossa ovat mukana aikaisemmista missioista tutut elementit: vahva ja monipuolinen, kuukauden kestävä medianäkyvyys (televisio, radio, ulkomainonta, sanomalehdet, sosiaalinen media), isot ja pienemmät missiotapahtumat sekä henkilökohtaiset kohtaamiset. Uudeksi elementiksi on lisätty myös diakonisen auttamisen näkökulma.

Missiohankkeeseen ovat ehtineet lähteä mukaan jo mm. Radio Dei, Hyvä Sanoma ry, Suomen Vapaakirkko, Kansan Raamattuseura, Mission Europe, Aikamedia, Jippiimissio, Suomen Evankelinen Allianssi, XEE Evankeliumi Elämäntapana, Healing Rooms Finland, TV7, Radio Patmos, Hengen uudistus kirkossamme, Uusheräys ja Alfa Suomi.

Lisätietoja ja tunnelmia missiosta voit lukea esimerkiksi seurakuntalainen.fi sivustolta. Paina tästä.