Ajankohtaista

Uutiset

Uutiset / Liikunta- ja hyvinvointiohjelma FREEFIT

Liikunta- ja hyvinvointiohjelma FREEFIT

FREEFIT liikunta- ja hyvinvointiohjelman tarkoituksena on tarjota uuden toimialueemme asukkaille sekä seurakuntalaisillemme hyvinvointia edistävää ohjelmaa. Ihminen on kokonaisuus: henki, sielu ja ruumis. Jumalaa kiinnostaa kokonaisvaltainen hyvinvointimme. Siksi haluamme olla rakentamassa seurakunnassa mahdollisuuksia ruumiilliseen harjoitteluun, ja sitä kautta fyysiseen hyvinvointiin.

FREEFIT-toiminta on vapaaehtoisvoimin järjestettyä ja maksutonta.

Kevään 2023 liikuntaohjelman, kellonajat sekä ohjaajien yhteystiedot näet täältä.

Pakollinen lmoittautuminen (sisäänpääsyyn liittyen ja, että saamme tarvittaessa yhteyden esimerkiksi ohjaajan sairastumisen vuoksi) ryhmiin suoraan vastuuohjaajalle tekstiviestillä (kurssin nimi, oma nimi tai lapsen nimi & ikä). Tule rohkeasti mukaan liikunnalliseen yhteyteen!

Uutena alkaa:

Aikuisten sähly perjantaisin klo 20.15 Kristillisen koulun liikuntasalissa (käynti Keskikadun puolelta, Cygnaeuksen päiväkodin pihan kautta). Mukaan oman mailan kanssa. 

Aikaisempaa kokemusta olisi hyvä olla, eli vuoro ei ole aloittelijoille.
Liity whatsapp ryhmään ja nimenhuutoon, jos tulet pelaamaan, jotta tiedät myös mahdollisista vuorojen perumisista (kysy liittymislinkit Jenna Mehtoselta 043 2001991 tai Tuomas Kalliolta 040 848 4397). Osallistumismaksu salin kustannusten maksamiseksi on 3€/krt, maksetaan kerralla jälkikäteen, maksuista lisäinfot myöhemmin.

  • Liikunta- ja hyvinvointiohjelmista starttaa tammikuussa:
  • Kahvakuulatreeni maanantaisin (joka toinen viikko, parittomat viikot) klo 17-18.
  • Juostaan yhdessä -juoksukoulu keskiviikkoisin klo 18. Ilmoita yhteystietosi numeroon p. 040-7707680 ja sinut liitetään rynmän Whats app -ryhmään saadaksesi tiedot kulloisistakin lähtöpaikoista lenkeille.
  • Sauvakävely mahdollisesti kevään koittaessa.
  • Vanhempi-lapsi-sählykerho lauantaisin klo 11-12.

Käy katsomassa kuvauksia tunneista linkistä.