Ajankohtaista

Uutiset

Uutiset / Liikunta- ja hyvinvointiohjelma FREEFIT

Liikunta- ja hyvinvointiohjelma FREEFIT

FREEFIT liikunta- ja hyvinvointiohjelman tarkoituksena on tarjota uuden toimialueemme asukkaille sekä seurakuntalaisillemme hyvinvointia edistävää ohjelmaa. Ihminen on kokonaisuus: henki, sielu ja ruumis. Jumalaa kiinnostaa kokonaisvaltainen hyvinvointimme. Siksi haluamme olla rakentamassa seurakunnassa mahdollisuuksia ruumiilliseen harjoitteluun, ja sitä kautta fyysiseen hyvinvointiin.

FREEFIT-toiminta on vapaaehtoisvoimin järjestettyä ja maksutonta.

Syksyn 2023 liikuntaohjelman, kellonajat sekä ohjaajien yhteystiedot näet täältä.

Ilmoittaudu ryhmiin suoraan vastuuohjaajalle tekstiviestillä (kurssin nimi, oma nimi tai lapsen nimi & ikä). Tarvitsemme ilmoittautumista, jotta tiedämme, keitä voi päästää sisälle tai keille ilmoittaa, jos ryhmän toiminnassa on muutos (esim. ohjaajan sairastuminen). Tule rohkeasti mukaan liikunnalliseen yhteyteen!

Syksyllä ohjelmassa

Kahvakuula- ja käsipainotreeni maanantaisin klo 17.30-18.30. Treenin jälkeen on puoli tuntia kehonhuoltoa. Voit osallistua molempiin tai vain toiseen. Ohjaajana Eila Jussila.

Kehonhuoltoa maanantaisin klo 18.30-19.00. Kehonhuolto jatkuu heti kahvakuula- ja käsipainotreenin jälkeen. Voit osallistua molempiin tai vain toiseen. Ohjaajana Eila Jussila.

Ylistystanssia joka toinen keskiviikko klo 17.00-18.00. Tanssitunnit parittomilla viikoilla, eli 11.10., 25.10., 8.11. ja 22.11. Ylistystanssi yhdistää tanssia, bibliodraamaa ja sielunhoidon elementtejä. Tule mukaan kokemaan uskoa ja ylistystä tanssin keinoin. Ohjaajana Eila Jussila.

Vanhempi-lapsi-sählykerho lauantaisin klo 11-12.

Kaikki liikuntaryhmät tänä syksynä Ahjolla (Ahjokatu 16, 40320 JYVÄSKYLÄ). Käy katsomassa kuvauksia tunneista linkistä.