Uutiset / Liikunta- ja hyvinvointiohjelma FREEFIT

Liikunta- ja hyvinvointiohjelma FREEFIT

FREEFIT liikunta- ja hyvinvointiohjelman tarkoituksena on tarjota uuden toimialueemme asukkaille sekä seurakuntalaisillemme hyvinvointia edistävää ohjelmaa. Ihminen on kokonaisuus: henki, sielu ja ruumis. Jumalaa kiinnostaa kokonaisvaltainen hyvinvointimme. Siksi haluamme olla rakentamassa seurakunnassa mahdollisuuksia ruumiilliseen harjoitteluun, ja sitä kautta fyysiseen hyvinvointiin.

FREEFIT-toiminta on vapaaehtoisvoimin järjestettyä ja maksutonta.

Syksyn 2022 liikuntaohjelman, kellonajat sekä ohjaajien yhteystiedot näet täältä.

Pakollinen lmoittautuminen (sisäänpääsyyn liittyen ja, että saamme tarvittaessa yhteyden esimerkiksi ohjaajan sairastumisen vuoksi) ryhmiin suoraan vastuuohjaajalle tekstiviestillä (kurssin nimi, oma nimi tai lapsen nimi & ikä). Tule rohkeasti mukaan liikunnalliseen yhteyteen!

• Liikunta- ja hyvinvointiohjelmista starttaa syyskuussa
    • Kahvakuulatreeni maanantaisin, 5.9. alkaen (joka toinen viikko, parilliset viikot) klo 17-18.
    • Ylistystanssi maanantaisin 26.9., 10.10., 7.11. ja 5.12. klo 17-18.
    • Juostaan yhdessä -juoksukoulu keskiviikkoisin 7.9. alkaen klo 18. Ilmoita yhteystietosi numeroon p. 040-7707680 ja sinut liitetään rynmän Whats app -ryhmään saadaksesi tiedot kulloisistakin lähtöpaikoista lenkeille.
    • Sauvakävely torstaisin 8.9. alkaen klo 17.30. Lähtö seurakunnan edestä Ahjolta.
    • Vanhempi-lapsi-sählykerho lauantaisin klo 11-12.

Käy katsomassa kuvauksia tunneista linkistä.