Kuvassa on tekstiä, jossa kerrotaan joulukuun ohjelmasta. Kuvassa on vesiväreillä maalattu talvimaisema, jonka yllä loistaa suuri tähti.

Ajankohtaista

Uutiset

Uutiset / Juhlava joulukuu Ahjolla

Juhlava joulukuu Ahjolla

Joulukuu oli täynnä tapahtumia Ahjolla. Kun eri ryhmät ja toiminnat viettivät joulujuhlia, oli miltei joka päivä juhlan tuntua. Myös koko Ahjo oli puettu juhlaan. Somistustiimi rakensi ikkunan ääreen seimen heti adventtiajan alussa ja myöhemmin joulukuussa Ahjosali sai joulukoristeet ja joulukuusen.

Itsenäisyyspäivän juhlavassa partiolaisten jumalanpalveluksessa siunattiin isänmaatamme ja seuraavana päivän Ahjo-kahvilassa tarjoiltiin joulukahvit ja vietettiin vapaaehtoisten jouluhetki.

Ahjosali oli täynnä, kun 10.12. vietettiin koko seurakunnan joulujuhlaa. Mukana olivat Jippii-kuorot Loistavat tähdet, jota täydensi helluntaiseurakunnan Jippii-kuoro Säihke, sekä Jippii-bändi. Ohjelmassa oli Jippii-kuoron laulujen lisäksi joulunäytelmä, joka alkoi profeetoista ja päättyi seimen äärelle. Näytelmän olivat käsikirjoittaneet Esa Mangeloja ja Eila Jussila. Lisäksi näytelmässä kuultiin Eila Jussilan näytelmää varten tekemiä lauluja.

Seuraavalla viikolla seurakunnan nuorimmat ja vanhimmat viettivät joulujuhlia, kun 13.12. aamulla perhekerholaiset kokoontuivat jouluiseen hetkeen ja iltapäivällä SenioriSeisakkeella vietettiin joulujuhlaa. Viikon lopulla Ahjo oli täynnä eri ikäisiä nuoria, kun perjantaina 15.12. oli Fye.n jouluspecial ja lauantaista sunnuntaihin oli SPARKin jouluyö.

Jouluviikon tiistaina 19.12. laulettiin yhdessä joululauluja Tähti tähdistä kirkkain -joululaulujen illassa. Hannu Ala ja Alamaiset johdattelivat joululauluilla joulun sanoman äärelle ja joulun ihmeisiin. Jälleen oli Ahjosali melkein täysi ja tunnelma oli lämmin.

Jouluaattona kokoonnuttiin jouluaaton hartauteen. Paikalla oli seurakuntalaisia ja heidän jouluvieraitaan, yhteensä noin 70 henkeä. Uuden vuoden aattona Ahjo täyttyi hilpeästä juhlatunnelmasta kuin noin sadan hengen voimin otettiin vuotta vastaan ylistäen ja yhdessä aikaa viettäen.

Joulun aika oli monen tärkeä kohtaamisen aikaa. Kirkkomme Ahjo sai koota yhteen ihmisiä ja tuoda toivoa, iloa ja ihmettä täällä käyneille. Näistä juhlan tunnelmista on hyvä aloittaa uusi vuosi.

Tervetuloa uusi vuosi!