Uutiset / FYE.-illat nuorille perjantaisin klo 19

FYE.-illat nuorille perjantaisin klo 19

Pitkän odotuksen jälkeen nuortenillat ovat alkaneet!
Fyet on tarkoitettu 14-19+-vuotiaille nuorille.

Mitä fye tarkoittaa?
Nuorten kielessä sana fye viittaa englanninkieliseen sanaan fire, mikä suomeksi käännettynä taas on tuli. Nimi sopii hienosti seurakuntamme uusiin Ahjo-toimitiloihin. Tuli on vahva symboli, joka löytyy monesta eri kohdasta Raamatun lehdiltä.

Fyellä on myös toinen merkitys. Se on lyhenne kolmesta englanninkielisestä sanasta, joiden alkukirjaimista tulee lyhenne fye.
faith = usko
youth = nuoret
eternity = ikuisuus
Nuo kolme sanaa kertovat kuulijalleen oleellisen. On kyse uskosta, nuorista ihmisistä, sekä ikuisuusasioista.

Lyhyesti fyen arvoista
Ensimmäiseksi:
haluamme kaikella mitä teemme tuoda kunniaa Jumalalle, rakastaa Häntä, palvoa ja palvella Häntä.
Toiseksi: haluamme luoda turvapaikan jokaiselle nuorelle, jotta he voisivat tuntea olonsa rakastetuiksi keskellämme.
Kolmanneksiintohimomme on Jeesus ja Hänen seuraamisensa, ja tälle matkalle haluamme kutsua jokaista nuorta mukaan.
Neljänneksi: haluamme oppia lisää Jumalan Sanasta, ja siitä miten soveltaa sitä omaan elämäämme käytännössä. Jokaisella meistä on siitä niin paljon opittavaa.

Fye-illat siis aina perjantaisin klo 19 (ovet 18:30), lukuun ottamatta 1.10. ja 22.10.
Illoissa on sisällöllistä vaihtelua, sillä joka toinen viikko keskitymme yhteyteen ja uusien nuorten kohtaamiseen fye.flow-iltojen merkeissä. Parhaiten pysyt kärryillä, kun seuraat Instagram-tiliä fye.fi

Iltojen “virallinen osuus” päättyy noin klo 20:30 aikoihin, jonka jälkeen on vielä jatkot, eli pelejä, pientä iltasnacksia, ja hengailua. Ilta päättyy lopullisesti klo 23:00 aikoihin jolloin ovet suljetaan.

Lisätietoja: Tatu Koivukoski, seurakuntamme nuorisotyön johtaja