Uutiset / FREEFIT-liikuntatoiminta on alkanut

FREEFIT-liikuntatoiminta on alkanut

Miltä kuulostaisi yhteinen aamuvenyttely, polkujuoksu, lapsi-vanhempi sähly, ylistystanssi, alkeisbaletti, luontoretki…Tervetuloa mukaan Vapiksen FREEFIT:iin!

FREEFIT liikunta- ja hyvinvointiohjelman tarkoituksena on tarjota uuden toimialueemme asukkaille sekä seurakuntalaisillemme monipuolista hyvinvointia edistävää ohjelmaa. FREEFIT-toiminta on vapaaehtoisvoimin järjestettyä ja maksutonta. Pyrimme toteuttamaan eri ikäryhmille sopivia toimintoja.

FREEFIT tulee sanoista FREE=ilmainen tai vapaa, ja viittaa myös samalla kirkkokuntamme kansainväliseen nimeen Evangelical Free Church. FIT-sana tarkoittaa kuntoa tai treenaamista.

Uuden työmuodon puuhaajina ovat toimineet kolmikko Piksu Hämäläinen (liikuntatieteiden maisteri), Hanna Joosia (yhteisöpedagogi-opiskelija) ja Jenny Kanden. Toiminnan tavoitteena on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ohella vahvistaa seurakuntamme näkyvyyttä uudella toimialueella sekä osaltaan tukea lapsi- ja nuorisotyön sekä seurakuntamme maahanmuuttajatyön näkyä. Hyvinvoinnin edistämisen sekä ilmaisen harrastustoiminnan kautta tahdomme toimia Jyväskylän parhaaksi.

Kesän 19.5.-29.6. liikuntaohjelman sekä ohjaajien yhteystiedot näet täältä. Kaikille tunneille mukaan juomapullo sekä joustava, lajinomainen liikunta-asu. Tiloissa on suihkumahdollisuus, ja ovet avautuvat n. 15 min ennen. Osallistuminen tunneille omin vakuutuksin. Ilmoittautuminen ryhmiin suoraan vastuuohjaajalle tekstiviestillä.

Tule rohkeasti mukaan liikunnalliseen yhteyteen!