Etusivu > Lähetystyö

"Menkää kaikkialle maailmaan"

Jeesus antoi seuraajillen tehtäväksi mennä kaikkialle maailmaan ja julistaa evankeliumi kaikille luoduille (Mark. 16:15).

Ilmestyskirjassa puolestaan kerrotaan siitä, että kerran
taivaassa Jeesuksen luona on suuri kansanjoukko, jossa on ihmisiä kaikista maista, kansoista ja heimoista (Ilm 7:9).

Osana maailmanlaajuista tehtävää

Jyväskylän vapaaseurakunta osallistuu Jeesuksen antamaan tehtävään. Seurakunnallamme on useita lähettejä eri puolilla maailmaa. Lisäksi rukoilemme säännöllisesti ystävyysseurakuntamme ja
rukouskohdemaamme puolesta. Useat seurakuntalaiset osallistuvat myös lyhytaikaisiin aktiomatkoihin.

Lähetystyöhön voi osallistua monella tavalla - tule mukaan sinäkin!

Lähetystyö Vapaakirkossa

Jyväskylän Vapaaseurakunta on osa Suomen Vapaakirkkoa, jolla on lähetystyöntekijöitä ympäri maailman.

Vapaakirkko keskittää työtään erityisesti niille alueille, jolla evankeliumia ei ole vielä julistettu.