Toiminta

Lapset

Kesän lapsiparkki

Kesän (2.6.–11.8.) jumalanpalvelusten yhteydessä lapsiparkki
4–10-vuotiaille juhlasalin viereisessä kahviossa. Lapset ovat tervetulleita lapsiparkkiin klo 16.55 alkaen. Pienimmät lapset
(4–7 v) ovat hoitajan vastuulla, ja sitä vanhemmat lapset voivat olla mukana tilassa pelaamassa ja touhuamassa vanhempien luvalla.

Samassa kahviossa on myös oma tila alle 4-vuotiaille vanhempien seurassa.

Tervetuloa jumalanpalveluksiin koko perheen voimin!

Pyhis

Huom! Pyhis on kesätauolla 2.6.–11.8.

Pyhis on 4–6-vuotiaiden lasten oma pikkujumis sunnuntaisin klo 15.25–16.45. Kolmevuotiaat ovat tervetulleita mukaan aikuisen kanssa. Pyhis pidetään Gradian juhlasalin läheisyydessä. Ennen pyhiksen alkua lapset saavat olla mukana jumalanpalveluksessa koko seurakuntaperheen kanssa.

Pyhikseen lähdetään yhdessä jumalanpalveluksesta, ja vanhemmat voivat hakea lapsensa Pyhiksestä klo 16.45.

Pyhikseen sisältyy raamatunopetustuokio, musiikkia, rukousta, askartelua, pelejä ja leikkejä. Pyhiksessä tarjoillaan myös pieni välipala. Muistathan kertoa ohjaajalle lapsen mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Lisätietoa:
Lapsi- ja perhetyöntekijä Taina Ollikainen, puh. 040 416 5688, taina.ollikainen(at)svk.fi

Iloparkki

Huom! Iloparkki on kesätauolla 2.6.–11.8.

Iloparkki on 1.–6.luokkalaisille tarkoitettu toiminnallinen pikkujumis sunnuntaisin klo 15.25–16.45. Iloparkki kokoontuu Gradialla ala-aulassa, ja sinne lähdetään yhdessä jumalanpalveluksesta.

Iloparkissa on tarjolla pientä terveellistä naposteltavaa. Muista kertoa ohjaajalle lapsesi mahdolliset ruoka-aineallergiat. Halutessanne voitte laittaa lapsen mukaan omat eväät.

Vanhemmat hakevat lapsensa viimeistään klo 16.45 mennessä.

Lisätietoja:
Varhaisnuorisotyöntekijä Riksu Siltala, puh. 045 189 9448, riikka.siltala(at)svk.fi

Jippii-kuoro

Jippii-lauluissa soi iloinen evankeliumi, ja Jippii-kuoroon ovat tervetulleita kaikki lapset, jotka pitävät laulamisesta. Kuoron harjoitukset ovat joka perjantai klo 17.30–18.30 Jyväskylän kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18.

Lisätietoa:
Merja Kalmari, merja.kalmari(at)gmail.com

Kids' Action Night

Kids’ Action Night on alueen alakouluikäisille tarkoitettu vauhdikas tapahtuma, joka sisältää mm. toimintapisteitä, nyyttärit, musiikkia ja Raamatun opetusta. Kids’ Action Night -iltoja järjestetään muutaman kerran vuodessa Leppävedellä ja Huhtasuon yhtenäiskoululla.

Lisätietoa:
Leppävesi: Lapsi- ja perhetyöntekijä Taina Ollikainen, taina.ollikainen(at)svk.fi, puh. 040 016 5688
Jyväskylä: Varhaisnuorisotyöntekijä Riikka Siltala, riikka.siltala(at)svk.fi, puh. 045 189 9448

Partio

Jyväskylän Vapaaseurakunnan yhteydessä toimii partiolippukunta Jyväskylän Versot, jonka yhdeksän partioryhmää kokoontuu viikoittain kolotiloissa kirkon alakerrassa. Ryhmissä on noin kahdeksankymmentä 7–18-vuotiasta lasta ja nuorta. Lippukunnalla on oma leiripaikka ja partiokämppä Vesangassa.

Tutustu toimintaan Jyväskylän Versojen sivuilla: www.jyve.fi

Lisätietoa:
Lippukunnan johtaja Kati Larkkonen, puh. 040 706 5423, kati.larkkonen(at)gmail.com

Haluatko mukaan tekemään?

Tutustu palvelulomakkeeseen