Lapset

Pyhis

Pyhis on 4–6-vuotiaiden lasten oma pikkujumis sunnuntaisin klo 16–17.30. Kolmevuotiaat ovat tervetulleita mukaan aikuisen kanssa. Pyhis pidetään seurakunnan toimistolla, Rajakatu 20 B 18 (käynti Puutarhakadun puolelta).

Vanhemmat voivat tuoda lapset paikalle viisi minuuttia ennen Pyhiksen alkamista, ja heidät haetaan jumalanpalveluksen päätyttyä, viimeistään klo 17.45 mennessä.

Pyhikseen sisältyy raamatunopetustuokio, musiikkia, rukousta, askartelua, pelejä ja leikkejä. Pyhiksessä tarjoillaan myös pieni välipala. Muistathan kertoa ohjaajalle lapsen mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Lisätietoa:
Lapsi- ja perhetyöntekijä Taina Ollikainen, puh. 040 416 5688, taina.ollikainen(at)svk.fi

Iloparkki

Iloparkki on 1.–6.luokkalaisille tarkoitettu toiminnallinen pikkujumis sunnuntaisin klo 16–17.30. Iloparkki kokoontuu Gradialla (Sepänkatu 3, ovi A3). Lapset voivat tulla paikalle viisi minuuttia ennen Iloparkin alkua.

Kulku Gradialle tapahtuu joko itsenäisesti tai vanhemman kanssa. Jokaisen lapsen kohdalla on täytettävä kulkemista koskeva lupa, jonka saa Iloparkissa ohjaajalta tai kirkon aulan infopisteeltä. Kun tuot lapsesi Iloparkkiin, ilmoita hänet ohjaajalle. Samoin lapsen on ilmoittauduttava ohjaajalle lähtiessään Iloparkista.

Iloparkissa on tarjolla pientä terveellistä naposteltavaa. Muista kertoa ohjaajalle lapsesi mahdolliset ruoka-aineallergiat. Halutessanne voitte laittaa lapsen mukaan omat eväät.

Iloparkki päättyy klo 17.30, ja vanhemmat hakevat lapsensa viimeistään klo 17.45 mennessä. Ne lapset, joilla on huoltajan lupa kulkea itsenäisesti kirkolle, saavat lähteä Iloparkin loputtua vanhempiensa luo.

Lisätietoja:
Varhaisnuorisotyöntekijä Riksu Siltala, puh. 045 189 9448, riikka.siltala(at)svk.fi

Jippii-kuoro

Jippii-lauluissa soi iloinen evankeliumi, ja Jippii-kuoroon ovat tervetulleita kaikki lapset, jotka pitävät laulamisesta. Kuoron harjoitukset ovat joka toinen perjantai (pariton viikko) klo 17.30–18.30 Jyväskylän kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18.

Merja Kalmari, merja.kalmari(at)gmail.com

Kids' Action Night

Kids’ Action Night on alueen alakouluikäisille tarkoitettu vauhdikas tapahtuma, joka sisältää mm. toimintapisteitä, nyyttärit, musiikkia ja Raamatun opetusta. Kids’ Action Night -iltoja järjestetään muutaman kerran vuodessa Leppävedellä. Suunnitteilla on myös tapahtuman järjestäminen Jyväskylässä.

Lisätietoa:
Leppävesi: Lapsi- ja perhetyöntekijä Taina Ollikainen, taina.ollikainen(at)svk.fi, puh. 040 016 5688
Jyväskylä: Varhaisnuorisotyöntekijä Riikka Siltala, riikka.siltala(at)svk.fi, puh. 045 189 9448

Partio

Jyväskylän Vapaaseurakunnan yhteydessä toimii partiolippukunta Jyväskylän Versot, jonka yhdeksän partioryhmää kokoontuu viikoittain kolotiloissa kirkon alakerrassa. Ryhmissä on noin kahdeksankymmentä 7–18-vuotiasta lasta ja nuorta. Lippukunnalla on oma leiripaikka ja partiokämppä Vesangassa.

Tutustu toimintaan Jyväskylän Versojen sivuilla: www.jyve.fi

Lisätietoa:
Lippukunnan johtaja Kati Larkkonen, puh. 040 706 5423, kati.larkkonen(at)gmail.com

Haluatko mukaan tekemään?

Tutustu palvelulomakkeeseen