Diakonia

Jyväskylän Vapaaseurakunnan lähimmäistyöhön kuuluvat vierailut seurakunnan vanhusten luona sekä tarvittaessa kyytien järjestäminen jumalanpalveluksiin. Vanhuksille, joiden ei ole mahdollista tulla kirkkoon, viedään myös ehtoollista kerran kuukaudessa. Vanhuksiin kohdistuvasta työstä huolehtii seurakunnan lähimmäistyön tiimi.

Pääosin seurakunnan diakoniatyö toteutuu kuitenkin ViaDia Jyväskylä ry:n kautta. Seurakunta tekee tiivistä yhteistyötä yhdistyksen kanssa, joka pyrkii lieventämään aineellista, henkistä ja hengellistä hätää Jyväskylän alueella.

ViaDia toimii lähiötalo Kuokkiksessa Kuokkalassa. Sen lähellä toimivat myös yhdistyksen paja ja käytettyjen tavaroiden myymälä, ViaDia-tori.

Kuokkiksella on mahdollisuus ruokailla muutaman kerran viikossa. Maanantaisin on tarjolla puuroaamiainen sekä keskiviikkoisin ja perjantaisin lämmin ruoka. Lähiötalolla kokoontuu myös erilaisia ryhmiä, kuten kädentaitopaja, elämänhallintaryhmä sekä raamattupiiri.ViaDialta on mahdollisuus saada myös pienimuotoista remontti- ja muuttoapua pientä korvausta vastaan.

Lisätietoa ViaDian toiminnasta ViaDia Jyväskylä ry:n nettisivuilta

Haluatko mukaan tekemään?