Sankarit-kesäleiri

Sankarit-kesäleiri on Kiponniemessä 14.–17.6.2018 ja on suunnattu vuosina 2005–2010 syntyneille.
Ilmoittautumisohjeet kuvan jälkeen.

Sankarit-kesäleiri vuosina 2005-2010 syntyneille, 14.-17.6.2018 Kiponniemen toimintakeskuksessa 80€

ILMOITTAUTUMINEN

ILMOITTAUTUMINEN AVAUTUU MAANANTAINA 16.4.2018 ja se tehdään sähköisesti netissä. Leirille mahtuu 70 leiriläistä ja otamme heidät ilmoittautumisjärjestyksessä (viimeksi leiri täyttyi jo ilmoittautumisen ensimmäisten päivien aikana). Kun ilmoittautumisesi on kirjautunut järjestelmäämme, saat laskun sähköpostiisi sekä leirikirjeen suoraan kotiin, postitse.

Leirin hinta on 80 €/hlö ja maksu tulee olla maksettu eräpäivään 4.6. mennessä. (Jos lapsesi osallistuminen on kiinni tiukasta taloudellisesta tilanteesta, ota rohkeasti yhteyttä. Katsomme mitä voimme tehdä asian hyväksi.)

Jos lapsillanne on lähdössä mukaan kavereita ilmoittautuminen kannattaa tehdä yhtäaikaa. Yritämme parhaamme mukaan huomioida kaverin pääsyn samaan ryhmään. Tiedoksenne kuitenkin, että ryhmät jaetaan ikävuosittain, korkeintaan vuoden ikäeroilla.

Lisätietoja seurakunnan lapsi- ja varhaisnuoristotyöntekijöiltä, Tainalta ja Riksulta:

Seurakunnallamme on tapaturma ja vastuuvakuutus, jonka piiriin kaikki leiriläiset kuuluvat.