Etusivu > Seurakunta > Vanhimmisto

Vanhimmisto

Vanhimmiston tehtävänä on hoitaa yhdessä työntekijöiden kanssa seurakunnan hengellistä elämää ja pitää huolta seurakunnasta ja sen jäsenistä. Vanhimmisto johtaa seurakunnan työtä yhdessä seurakunnanjohtajan kanssa.

Vanhimmisto koostuu kokeneimmista seurakuntalaisista, jotka valitaan seurakunnan kokouksessa neljäksi vuodeksi kerrallaan (varajäsenet vuodeksi kerrallaan). He ovat työstään vastuussa seurakunnalle.

Työntekijöistä vanhimmistoon kuuluu tällä hetkellä Kari Hämäläinen. Muut työntekijät osallistuvat vanhimmiston kokouksiin tarpeen mukaan. Säännöllinen kuukausikokous on joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina. Lisäksi pidetään tarvittaessa ylimääräisiä kokouksia sekä vapaamuotoisia kokouksia, joissa keskitytään rukoukseen, näyn etsintään ja toiminnan suunnitteluun.

Jyväskylän Vapaaseurakunnan vanhimmisto 2018

Takarivi: Steven Kelly, Alpo Hiltunen, Mirja Lehto, Tuomas Käppi, Pekka Lahtela.
Eturivi: Kari Hämäläinen, Mikko Vario, Mika Suomalainen, Taisto Lehikoinen

Vanhimmiston jäsenet 2018

• Mika Suomalainen (puheenjohtaja)
  • Kari Hämäläinen