Etusivu > Seurakunta > Vanhimmisto

Vanhimmisto

Vanhimmiston tehtävänä on hoitaa yhdessä työntekijöiden kanssa seurakunnan hengellistä elämää ja pitää huolta seurakunnasta ja sen jäsenistä. Vanhimmisto johtaa seurakunnan työtä yhdessä seurakunnanjohtajan kanssa.

Vanhimmisto koostuu kokeneimmista seurakuntalaisista, jotka valitaan seurakunnan kokouksessa neljäksi vuodeksi kerrallaan (varajäsenet vuodeksi kerrallaan). He ovat työstään vastuussa seurakunnalle.

Työntekijöistä vanhimmistoon kuuluu tällä hetkellä Kari Hämäläinen. Muut työntekijät osallistuvat vanhimmiston kokouksiin tarpeen mukaan. Säännöllinen kuukausikokous on joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina. Lisäksi pidetään tarvittaessa ylimääräisiä kokouksia sekä vapaamuotoisia kokouksia, joissa keskitytään rukoukseen, näyn etsintään ja toiminnan suunnitteluun.

Vanhimmisto 2016

Vanhimmiston katse kohti tulevaisuutta (tammikuu 2016).
Ylärivissä (vas.): Kyösti Florin, Sami Kollanus, Mikko Vario, Taisto Lehikoinen ja Pekka Lahtela.
Alarivissä (vas.): Kari Hämäläinen, Mika Suomalainen (pj.), Harri Jukkala ja Steven Kelly.

Vanhimmiston jäsenet 2017

• Mika Suomalainen (puheenjohtaja)
  • Kari Hämäläinen
  • Steven Kelly