Etusivu > Seurakunta > Tilaisuudet

Tilaisuudet

Jumalanpalvelus sunnuntaisin

Jumalanpalvelukset ovat seurakunnan viikon tärkeimpiä tapahtumia. Raamattu kehottaa meitä kiittämään, ylistämään, rukoilemaan sekä rakentumaan Jumalan Sanasta ja yhteisestä uskosta.

Jumalanpalvelukset järjestetään viikoittain sunnuntaisin klo 16 (kesällä klo 18). Tilaisuuden jälkeen on mahdollista jatkaa seurustelua kahvin merkeissä kirkon alakerrassa.

Pyhäkoulu

Sunnuntaisin pidetään 3−6-vuotiaille pyhäkoulu samanaikaisesti jumalanpalveluksen kanssa (ei koululomien aikana).

Lue lisää

Kids' Sunday

Kids' Sunday on 7−11 -vuotiaille tarkoitettu tilaisuus sunnuntain jumalanpalveluksen aikaan (ei koululomien aikana).

Lue lisää

JunnuVarustamo

11-15-vuotiaiden varhaisnuorten oma JunnuVarustamo kokoontuu joka toinen perjantai. Lue lisää

Urban Light

Nuorten ja nuorten aikuisten oma jumalanpalvelus Urban Light pidetään torstaisin klo 19 (ei kesällä). Ilta pitää sisällään arkielämään liittyvää raamatunopetusta, dynaamista ylistystä loistavien bändiemme johdolla ja innoittavaa rukousta.

Lue lisää

Naisten illat

Naistenilta järjestetään useita kertoja vuodessa. Ilta pitää sisällään naisten puheenvuoroja, musiikkia, tarjoilua ja yhdessäoloa.

Päiväpiiri

Yhteyttä, Sanaa ja laulua iäkkäämmille ihmisille. Päiväpiiri kokoontuu parittomina viikkoina keskiviikkoisin  klo 12.30 kirkon alakerrassa (ei kesällä).

Lepopäivä

Lepopäivä on Jumalan hyvä suunnitelma kristityn elämään. Kiireisen elämänrytmin keskellä on hyvä pysähtyä hiljentymään sekä antamaan aikaa Jumalalle ja ihmissuhteille.

 

Useimmille luonteva lepopäivä on sunnuntai. Seurakunnan yhteinen jumalanpalvelus tarjoaa mahdollisuuden yhteyteen ja Jumalan kohtaamiseen.

 
Jyväskylän Vapaaseurakunta | Puutarhakatu 16, Jyväskylä | Rajakatu 20 B 18, 40200 Jyväskylä | Puh. (014) 614 026 | toimisto@jyvaskylanvapaaseurakunta.fi | www.jyvaskylanvapaaseurakunta.fi