Etusivu > Seurakunta

Jyväskylän vapaaseurakunta

Jyväskylän Vapaaseurakunta on yksi sadasta vapaaseurakunnasta, jotka yhdessä muodostavat Suomen Vapaakirkon.

Vuonna 1892 perustettu seurakuntamme on kasvanut aktiiviseksi, kaiken ikäisten ihmisten yhteisöksi.
Haluamme elää seurakuntana elämää, jossa Kristus on kaiken lähtökohta. Uskomme, että Jumala antoi Poikansa Jeesuksen jokaisen ihmisen syntien sovittajaksi ja iankaikkisen elämän lähteeksi. Tämä usko ja Jumalan rakkaus on toimintamme perusta.

Tavoitteemme on kertoa Jeesuksesta ihmisille lähellä ja kaukana sekä elää aidossa yhteydessä ja palvella lähimmäisiämme.

Seurakuntaamme kuuluu noin 650 aikuista jäsentä ja 230 lasta. Tarjoamme monipuolista toimintaa niin aikuisille, lapsille kuin nuorillekin.

Tule rohkeasti mukaan. Autamme mielellämme sinua löytämään oman paikkasi seurakunnassa!