Etusivu > Lapset > Perheille

Perheille

PERHEKERHO

Perhekerho on lapsiperheiden kohtaamispaikka ja toimii avoimien ovien periaatteella - kerhoon ovat tervetulleita äidit, isät, isovanhemmat ja muut aikuiset lapsineen ilman ilmoittautumista.

Aloitamme yhteisellä osiolla noin klo 10, jonka jälkeen on ohjattua toimintaa sekä vapaata leikkiä. Toiminta vaihtelee kerholaisten toiveiden mukaan. Toiminnan jälkeen syömme ja kahvittelemme yhteisestä nyyttäripöydästä. Lämmin ruoka tarjotaan noin kerran kuussa ja se maksaa 3€/perhe.

Perhekerho tuo mukavaa vaihtelua arkisen aherruksen keskelle ja tarjoaa eväitä jaksamiseen.

Lämpimästi tervetuloa sellaisena kuin olet!

Lisätietoja:

Lapsityöntekijä