Etusivu > Kohtaaminen > Avioliitto- ja lähimmäistyö

Avioliitto- ja lähimmäistyö

Avioliitto- ja perhetyö

Perhe on Jumalan hieno suunnitelma sekä yhteiskunnan tärkein yksikkö. Perheen perustana taas on aviopuolisoiden välinen suhde.

Kiireisen elämänrytmin keskellä ihmiset, avioliitot ja perheet joutuvat monenlaisten paineiden ristituleen. Seurakuntamme haluaa tukea ja edistää parisuhteiden ja perheiden hyvinvointia. Tämä on avioliittotyömme tavoite.

Lähimmäistyö

Seurakunnan lähimmäistyön tavoitteena on tarjota ystävyyttä, myötäelämistä ja käytännöllistä apua. Esimerkiksi sairaus tai korkea ikä voi tuoda elämään haasteita, jolloin ihminen erityisesti kaipaa rinnalla kulkijaa.

Seurakunta tukee ystävän tai tukihenkilön löytämisessä. Lisäksi tarjoamme autokyytejä jumalanpalvelukseen ja takaisin kotiin niille, jotka eivät pysty muuten tulemaan kirkkoon.