Etusivu > Kohtaaminen

Kohtaaminen

Jumala on kutsunut meidät elämään yhteydessä toistemme kanssa. Seurakunta tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden tutustua ihmisiin, jakaa elämänsä asioita ja kasvaa yhteisessä uskossa.

Haluamme toimia vastapainona yhteiskuntamme nykysuuntaukselle, jossa ihmiset kokevat paljon yksinäisyyttä ja välinpitämättömyyttä. Kenenkään ei tarvitse jaksaa yksin, vaan saamme kulkea yhdessä eteenpäin, luottaen Jumalan huolenpitoon.

Osallistumalla pienryhmiintiimeihin tai vaikkapa jumalanpalvelukseen voit myös itse palvella lähimmäisiäsi. Seurakunta on suuri perhe, jota rakennetaan yhdessä.

Tule osaksi armon täyttämää yhteisöä sellaisena kuin olet. Tervetuloa tutustumaan, kohtaamaan ja iloitsemaan ystävistä!