Päivä vanhemmuudelle 27.10.

Lauantaina 27.10. klo 1317 Vapiksella on Päivä vanhemmuudelle teemalla "Sinä riität!". Päivässä puhuu pastori, perheterapeutti Elli Meklin aiheista, jotka koskettavat varmasti jokaista perhettä.

Ensimmäinen luento käsittelee perheiden tärkeitä suhteita ja sitä, miten pyörittää perhearkea...

Sen jälkeen kahvitellaan Jippii-kuoron tarjoamilla kahveilla. Vapaaehtoinen kahvimaksu menee Jippii-kuoron Eurooppaan suuntautuvan aktiomatkan kuluihin.

Toisella luennoilla keskustellaan hyvin ajankohtaisesta aiheesta "Perhe ja media". Luennoilla on aikaa keskustelulle ja kysymyksille.

Lastenhoito on järjestetty 39-vuotiaille. Lastenhoitoon ilmoittautuminen 10.10. mennessä: taina.ollikainen(at)svk.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!