Avioparipäivä 6.10.

Lokakuussa on mainio tilaisuus viettää pitkät treffit puolison kanssa ja huoltaa aviosuhdetta kiinnostavien teemojen parissa avioparipäivässä.  Luentojen aiheina ovat suhdetarpeet sekä ristiriitojen ratkominen. Luennoitsijaparina ovat Marko ja Marja Saarinen Virroilta. He ovat käyneet Vapaakirkon perheohjaajakoulutuksen ja toimineet avioparipäivissä luennoitsijoina. Saariset kertovat, että heillä on ollut aikanaan myrskyisät avioliiton alkuvuodet ja siksi ristiriitojen käsitteleminen on tuttu aihepiiri. He kertovat, että ilokseen he osaavat nykyään jo ratkaista ristiriidat rakentavasti, ainakin useimmiten. Marja kertoo: "Herran armosta saamme olla edelleen yhdessä ja olla myös viemässä viestiä, että kaikesta voi selvitä. Nykyään olemme Maken kanssa sekä aviopuolisoita, että myös parhaita ystäviä toisillemme."

Avioparipäivä on suunnattu niin vasta-avioituneille kuin vaikkapa kultahäitään juhliville. Lämpimästi tervetuloa!

Päivän ohjelma:

klo 10.00 – 12.15 Luento ja keskustelua sekä paritehtäviä ryhmittäin, lapset hoidossa.

Klo 12.15 – 14.00 Ruokatauko poissa kirkolta, lapset vanhempiensa hoivissa.

klo 14.00 – 16.00 Luento ja keskustelua sekä paritehtäviä ryhmittäin, lapset hoidossa.

Osallistuminen on maksutonta, mutta päivän aikana kerätään vapaaehtoinen rahalahja.

Lastenhoito on järjestetty 2-9-vuotialle, lastenhoitoon ilmoittautuminen 3.10.2018 mennessä: mekaturu@gmail.com/Mervi Turunen