Kesä Yhdessä

Kesä Yhdessä on kolmen Jyväskyläläisen seurakunnan nuorten ja nuorten aikuisten tapa viettää kesää. Toiminnan taustalla on unelma seurakuntarajat ylittävästä uskovien yhteydestä. Mukana Jyväskylän helluntaiseurakunta, vapaaseurakunta ja Missio Church. Sovit tähän joukkoon varmasti, olit sitten miten vaiheessa tahansa!Kesä Yhdessä-illat keskiviikkoisin klo 18 ovat chilli kokonaisuus raamatun opetusta, Jumalan kohtaamista ja yhdessäoloa. Rantatuoli on kesäisille aktiviteeteille pyhitetty hengailuilta joka toinen lauantai klo 18. Kesä Yhdessä Steissi perjantaisin klo 19 taas on yläkoulu- ja lukioikäisten nuortenilta. Näkyillään siis läpi koko kesän!

Lisäksi Urban Lightin porukka on vastuussa joka toisesta sunnuntain jumalanpalveluksesta Vapiksella, jotka ovat kesäisin klo 18. Tervetuloa!

Seuraa kesän menoa ja meininkiä tarkemmin Facebookissa ja Instagramissa.