Suomalainen messu 28.10. yliopiston juhlasalissa

Lauantaina 28.10. ko 19 Jyväskylän yliopiston juhlasalissa, Seminaarinkatu 15, esitetään Lasse Heikkilän Suomalainen messu.

Vajaan pari tuntia kestävän sävelteoksen aikana katsojat pääsevät keskelle suomalaisen luonnon kauneutta elävän musiikin ja multimediaesityksen kautta.Teos koostuu Valkia-pelimanniryhmän musiikista, jyväskyläläisen kuoron ja solistien laulusta, iloisista tanssiosioista, draaman keinoista sekä
näyttävästä kuva-aineistosta, joka heijastetaan isolle screenille.

Tilaisuus kuuluu valtioneuvoston hyväksymänä Suomi 100 vuotta -ohjelmaan.

Tapahtuma on tarkoitettu kutsutapahtumaksi, joten kutsu ystäväsi mukaan. Lippujen hinta on 10 €. Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä seurakunnan kirjapisteellä.

Otathan tilaisuuteen tullessasi huomioon paikoitukseen kuluvan ajan. Yliopiston päärakennuksen edessä olevat paikat varataan liikuntarajoitteisille. Mm. uimahallin lähettyvillä on runsaasti parkkipaikkoja.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Jyväskylän ev.lut. seurakunta, helluntaiseurakunta, vapaaseurakunta sekä Vaajakosken baptistiseurakunta.