Uutiset / Jeesus-marssi on koko perheen juttu

Jeesus-marssi on koko perheen juttu

Jyväskylän kristilliset seurakunnat järjestivät jälleen yhteisen Jeesus-marssin. Suosittu Vappu-tapahtuma keräsi 1.5. runsaasti väkeä Kirkkopuistoon. Arviolta marssiin osallistui 500 henkeä lähes kymmenestä seurakunnasta. Kirkkopuiston juhlassa erityisesti lapset oli huomioitu ilmapallojen, kasvomaalausten, mustanmeren ja sumopainin muodossa. Munkit, sima ja sopparuoka pitivät koko juhlaväen kylläisinä.

Jeesus-marsseja on järjestetty Jyväskylässä 90-luvulta saakka. Tänä vuonna Jyväskylän lisäksi marssittiin myös Helsingissä, Tampereella, Hämeenlinnassa, Heinolassa ja Vaasassa. Keskeistä Jeesus-marsseissa on yli kirkkokuntarajojen syntyvä yhteys, ilon ja riemun ilmaiseminen Jeesusta juhlien ja kaupunkia siunaten.

Jyväskyän Jeesus-marssin tunnelmia voit käydä katselemassa tapahtuman Facebook-sivuilta.
Video täällä.